Uvjeti korištenja

Muzejski portal ima pravo u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga modificirati ili ukinuti ove mrežne stranice i mrežne servise, sa ili bez prethodne obavijesti. Bilo kakve izmjene i dopune ovih Uvjeta korištenja neće biti važeće ako iste nisu objavljene od strane Muzejskog portala na ovim mrežnim stranicama. Svaka izmjena objavljena na ovim mrežnim stranicama, od strane Muzejskog portala odmah postaje važeća, a svako daljnje korištenje ovih mrežnih stranica i mrežnih servisa podrazumijevat će Vaše prihvaćanje svih izmijenjenih odredbi. Korisnici su dužni redovito čitati uvjete korištenja, te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s aktualnim uvjetima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti mrežne stranice Muzejskog portala (muzejski-portal.hrmud.hr) ukoliko ne krše uvjete korištenja. Sadržaji (tekstualni i vizualni) objavljeni na ovim mrežnim stranicama (muzejski-portal.hrmud.hr) ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Muzejskog portala (i drugih vlasnika objavljenog sadržaja) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Muzejskom portalu ili bilo kojoj trećoj strani. Sadržaji (tekstualni i vizualni) objavljeni na ovim mrežnim stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika (tj. u svrhu informiranja te u osobne ili nekomercijalne svrhe) uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.Muzejski portal će se potruditi održavati informacije na ovim stranicama točnima i novima, ali otklanja bilo kakvu odgovornost za bilo koja potraživanja ili gubitke koji proizlaze iz oslanjanja na sadržaj ovih stranica, tj. ne garantira: da je sadržaj na ovim mrežnim stranicama i mrežnim servisima oslobođen od pogrešaka ili pogodan za svaku svrhu, da će ove mrežne stranice i mrežni servisi funkcionirati bez pogrešaka ili prekida, da će biti odgovarajući za Vaše potrebe, da implementacija takvog sadržaja neće narušavati patente, autorska prava, zaštitni znak ili ostala prava neke treće strane.

Muzejski portal se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih mrežnih stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih mrežnih stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih mrežnih stranica. Prihvaćanje ograničenja naše odgovornosti nužan je preduvjet korištenja ovih mrežnih stranica.Ove mrežne stranice sadrže i veze do drugih mrežnih stranica kreiranih od strane trećih osoba.

Muzejski portal nema nadzor nad drugim mrežnim stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na mrežnim stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Molimo da provjerite njihova pravila privatnosti prije ostavljanja bilo kakvih osobnih podataka na tim stranicama.Hrvatski povijesni muzej se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih mrežnih stranica. Muzejski portal (muzejski-portal.hrmud.hr) ne pruža svojim korisnicima telefonsku podršku. Pomoć i podršku pružamo isključivo preko facebook stranice. Uredništvo Muzejskog portala(muzejski-portal.hrmud.hr) ne jamči da će biti u mogućnosti odgovoriti na sve upite.

Vlasnik Muzejskog portala:
Hrvatsko muzejsko društvo
c/o Muzej Mimara
Rooseveltov trg 5, p.p. 241
10 000 Zagreb

Republika Hrvatska

Zahvaljujemo Vam se na posjeti i korištenju naših mrežnih stranica.

Koristite zastarjeli pretraživač!

Instalirajte najnoviju verziju za najbolje iskustvo pri korištenju Muzejskog portala. Update my browser now

×